Santa Cristina aprova inicialment un pressupost de 7.397.240 euros

Intervenen: Julio Rico, Emprenedors per Santa Cristina / Xavi Sala, alcalde / Sebastián Mateo, PP

Santa Cristina d’Aro
va aprovar inicialment aquest dimecres al vespre els pressupostos pel 2018 amb els vots a favor de l’equip de govern, el PDeCAT i Junts per Santa Cristina i els vots en contra d’Emprenedors per Santa Cristina i el Partit Popular. 

Els comptes pugen 7.397.240 i la principal diferència respecte els comptes de l'any passat són 261.000 corresponents a l'apartat de personal, dins del qual destaca l’increment en 100.000 euros de la partida de la Policia Local per cobrir els torns dels agents que estan de baixa amb interins. Altres punts destacats del pressupost 2018 són la incorporació del servei de neteja, que des del segon semestre de l'any passat ja no és extern i depèn directament de l’ajuntament o l'increment de la taxa de recollida d'escombraries i del preu per tona. 

Des del principal partit a la oposició, el PDeCAT, van donar suport als comptes per entendre que són uns números que es mouen dins del paràmetres normals i que l'increment de despesa està justificat. Un argument compartit pel grup de Junts per Santa Cristina, que també va votar-hi a favor.

Emprenedors per Santa Cristina, per la seva banda, va reiterar al govern les peticions de l'exercici anterior: menys pressió fiscal i més oportunitats tot millorant les prestacions del servei a les persones. 

El Partit Popular, per la seva banda, va vincular al seu vot negatiu a la manca d'un pla per minimitzar l'impacte de les possibles jubilacions prematures dels agents de la Policia Local, si és que finalment s'aprova la llei que permetria als més veterans fer-ho abans d'hora. 

Com és habitual a Santa Cristina, al ple de pressupostos no es va parlar d'inversions, ja que aquestes quedaran subjectes al tancament de l'exercici anterior. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política