Cristina Vicens presenta la candidatura de Junts per Catalunya amb el suport de Quim Torra

INTERVÉ: Cristina Vicens, alcaldable de Junts per Catalunya a Sant Feliu de Guíxols

Amb la Rambla de Sant Feliu de Guíxols plena de gom a gom Cristina Vicens presentava la candidatura que encapçala, Junts per Catalunya-Sant Feliu de Guíxols, acompanyada dels membres del seu equip, de la diputada Gemma Geis i del President de la Generalitat Quim Torra.

Cristina Vicens lidera la llista de Junts x Catalunya en una renovació total del món convergent a la ciutat que canvia de sigles i de llista i que defineixen com a representativa de l'esperit de l'1 d'octubre i del compromís amb els presos, amb la independència de Catalunya i amb l'estima per Sant Feliu de Guíxols. En aquesta nova etapa, porten per bandera la sostenibilitat, la cultura de ciutat més enllà del Thyssen i el Porta Ferrada, el benestar dels ciutadans i la desestacionalització del turisme.

La candidata a l'alcaldia ha exposat el programa d'accions de millora que Junts per Catalunya ha treballat per la ciutat ganxona, on destaquen la neteja viària, la creació de nous aparcaments, la reforma de la façana marítima, l'ampliació de l'asil Suris i la construcció d'un nou institut, d'una reserva marina i d'un viver d'empreses. Vicens exposa que l'objectiu principal del programa és el d'aconseguir la millora de la vida dels ganxons i les ganxones convertint la ciutat en un referent de qualitat de vida i de creació d'oportunitats de futur.

La segueixen a la llista 11 homes i 9 dones, dels quals ocupen les primeres posicions Toni Carrion, Nines Rivas, Marc Franquesa i David Novi. Tanca la llista en el número 21 Laura Cendros.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política