Joan Giraut (Jxcat) traspassa la vara d'alcalde a Maurici Jiménez (PSC)

Maurici Jiménez ja és oficialment el nou batlle de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró. Amb els vots de la seva formació, els d'ERC de Montse Rovira i La Vall d'Aro en comú de Pedro Torres, amb qui han establert la majoria necessària de 9 representants a govern per liderar el consistori els quatre anys vinents, Jiménez ha estat proclamat alcalde del municipi.

Aquest ha estat el moment en què Joan Giraut, que ha estat alcalde les últimes 5 legislatures, entregava la vara d'alcaldia de Castell-Platja d'Aro convertint, per primera vegada, a Maurici Jiménez en batlle. Seguidament ha estat el torn de paraula dels portaveus de tots els grups que formen el consistori, tant des de govern com des de l'oposició.

En les paraules de Ciutadans, José Luís Villa ha considerat que el nou govern és un canvi positiu i s'ha posat a disposició per ajudar al govern quan sigui necessari.

Adrià Tauler, portaveu del grup SOM, que ha aconseguit dos regidors en la primera vegada que es presenta a les eleccions municipals, ha deixat clar que faran una oposició responsable, propositiva i també fiscalitzadora.

En el seu discurs, Joan Giraut s'ha acomiadat de l'alcaldia destacant que aquesta última legislatura ha estat molt plàcida i que s'ha fet un bon treball en equip des del govern. Destaca que farà una oposició amb dedicació, esforç i seny, que serà activa i col·laborarà sempre que sigui necessària la seva gestió i el govern ho demani, especialment en els projectes que estan engegats.

I ja en el torn dels que formaran l'equip de govern de Castell-Platja d'Aro, Pedro Torres aquest mandat passa de l'oposició a govern, amb les regidories d'esports, infància i joventut. En el seu torn de paraula ha explicitat que l'acord entre les tres forces ha estat igualitari i que aposta per les prioritats municipals.

La republicana Montse Rovira ha defensat que més enllà de la situació nacional, en l'àmbit local han trobat dos grups amb qui poden crear un equip de treball cohesionat, competent i preparat per afrontar amb garanties els reptes dels 4 anys vinents.

Maurici Jiménez, el nou alcalde del municipi, en el seu torn ha fet un balanç d'aquesta legislatura agraint a totes les persones amb les quals han treballat al govern. Encara aquesta nova etapa d'alcalde del municipi com a 4 anys de nous reptes i oportunitats i també ha fet un resum de totes aquelles principals accions de govern sobre les que es basarà el nou equip de govern.

D'aquesta manera, s'ha encetat el mandat socialista a l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro i per Jiménez ha començat la seva primera legislatura al capdavant del consistori platjarenc.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política