El corredor del CA Santa Cristina Santiago Catrofe campió de Catalunya absolut de 1500m

Santa Cristina d'Aro

Data: 17/07/2019

L'atleta Santiago Catrofe, que pertany al Club Atlètic Santa Cristina, és el campió de Catalunya Absolut de 1500 metres llisos. Catrofe va quedar primer amb un temps de 3.52.31. La prova formava part del Campionat de Catalunya de pista a l’aire lliure que es va celebrar el passat diumenge  14 de juliol a Barcelona. Segons expliquen des del club del corredor,  la cursa va ser lenta en les primeres voltes, i Catrofe va fer valer la seva velocitat en l'últim 400 per guanyar amb claredat. A més, Catrofe, nat el 1999, ha estat seleccionat per Uruguai per participar en els Jocs Panamericans, que se celebren aquest mes d’agost a Lima, capital de Perú.

L’any passat, la corredora anglesa Jenniffer Elisabet Spink, també integrant del club cristinenc, va guanyar el campionat de Catalunya de Mitja Marató 2018 que es va fer a Ripoll. Spink va fer un registre d’1 hora, 16 minuts i 21 segons.