Finalitza amb un alt nivell el doble torneig internacional masculí del Club Tennis d'Aro

Han vingut de 13 països diferents per trobar-se al Club Tennis d'Aro. El motiu recau en el doble torneig internacional masculí M15 celebrat del 4 al 10 i de l'11 al 17 d'octubre. Les graelles de classificació van registrar un total de 64 participants distribuïts en categoria individual o doble.

Durant la primera setmana va pujar al podi l'equip configurat per Maxime Chazal i Julen Cagnina, provinents de França i de Bèlgica. Ivan Gakhoc, en canvi, va proclamar-se vencedor individual, en un partit que es va decidir al tercer set davant l'espanyol José Vidal.

En el segon i últim torneig, Max Houkes i Niels Visker foren els campions de dobles, després d'imposar-se a la tanda Alex Barrena i Carlos López per 4/6, 6/4 i 10/6. L'espanyol Carlos Sánchez, per la seva banda, va alçar el trofeu davant del ja guardonat francès Maxime Chazal.

Entre els participants destacar la presència del tenista local Pol Toledo, que va caure a les semifinals. Més enllà dels partits celebrats, l'ens organitzador va voler brindar un reconeixement a la carrera del gironí Tommy Robredo, qui l'any 2006 va entrar a formar part dels 10 millors tenistes del món.

Un cop finalitzat el doble torneig internacional masculí, el club de Platja d'Aro ja prepara per mitjans de novembre la competició de Tennis Europe.