La CUP Sant Joan-Palamós elaborarà el programa electoral en un procés obert

La CUP Sant Joan-Palamós elaborarà el programa electoral en un procés obert
Palamós

Data: 18/10/2018

La CUP Sant Joan-Palamós comença a elaborar el programa electoral i demana la participació de la ciutadania a través de 5 assemblees. La Candidatura d'Unitat Populat Sant Joan-Palamós col fer un procés obert a la participació popular per el programa, la campanya i la llista de la candidatura.

El passat mes de setembre la CUP Sant Joan-Palamós va decidir que es presentava a les properes eleccions municipals. L’assemblea local ja va anunciar que, a partir de tot allò recollit en les darreres assemblees i actes realitzats al municipi, encararia la propera campanya electoral amb un programa que apostés per polítiques socials, la constant interacció amb la ciutadania, ecologista, feminista i amb el compromís ferm amb la defensa i construcció de la República catalana també des del muncipi.

Ara la CUP comença a confeccionar el programa electoral 2019 amb el mateix format amb el que va decidir que es presentaria a les eleccions municipals: amb assemblees obertes. Seran reunions de treball obertes a totes les palamosines i palamosins que vulguin fer propostes i participar del projecte de la CUP que emmarcarà les polítiques de la propera legislatura i es duran a terme durant els propers mesos.

Tot aquest procés està obert a la participació popular i convida  a totes les persones interessades que participin del Comitè de Campanya, que es reunirà per primera vegada el proper dilluns 22 d’octubre a les 21h, per abordar l’activació econòmica per Sant Joan i Palamós. El lloc de trobada serà el carrer Josep Casanovas, 4 baixos.

Les assemblees previstes:

22 d’octubre: Activació econòmica
5 de novembre: Transparència i acció ciutadana
19 de novembre: Polítiques socials
3 de desembre: Model urbà
17 de desembre: Territori i medi ambient.

Segons Joan Bohigas, actual regidor de la CUP, “treballarem els diferents àmbits des d’una perspectiva netament d’esquerres i concretarem cada una de les temàtiques amb propostes pel nostre municipi tenint en compte les seves especificitats i les seves necessitats reals. El procés per elaborar les llistes electorals vindrà després perquè sempre hem entès que les persones presents a les nostres llistes aniran a defensar les propostes decidides entre totes durant el procés participatiu”. 

Aquest dissabte Eulàlia Reguant serà a Palamós participant a 'Sobirania Econòmica'
I és que aquest bloc temàtic que es treballarà primer ve també acompanyat d’una xerrada que la CUP durà a terme aquest dissabte 20 de setembre sobre Sobirania Econòmica, on es conversarà sobre la banca ètica i social, i sobre la banca pública. Aquest acte està emmarcat dins la campanya “Horitzó República” que la CUP-Crida Constituent està realitzant a diferents municipis de Catalunya amb l’objectiu de socialitzar un programa estratègic per avançar en la ruptura amb el Règim del 78, treballant les diferents sobiranies que engloba el Procés Constituent de la República Catalana. La xerrada serà a càrrec de l’Eulàlia Reguant (regidora de la CUP-Capgirem BCN i ex-diputada al Parlament de Catalunya), Montse Llobet (economista i doctora en polítiques públiques i transformació social i en Jordi Garcia Jané (cooperativista a l’Apostrof, activista de l’economia solidària i regidor de SOM Gramanet). 

Aquesta xerrada es farà a la plaça de la Nau de 500 metres (C/ Londres, 13 i conclourà l’acte amb un vermut popular i amb l’actuació d’en Jordi Serradell.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política