Teresa Ferrés tornarà a optar a l'alcaldia de Palamós

Palamós

Data: 24/11/2022

Teresa Ferrés retorna a la política activa municipal de la mà de "Tots X l'Empordà" com a candidata a l'alcaldia de Palamós a les properes municipals del 28 de maig de 2023. Ho va anunciar aquest passat dimecres en una roda de premsa a la Biblioteca Pública de Palamós acompanyada de l'alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, i de l'alcalde de Palafrugell, Joan Vigas, que han volgut donar suport a la seva candidatura.

Aquest passat dimecres, Teresa Ferrés, la qui va ser alcaldessa de Palamós entre els anys 2003 i 2015, va anunciar en una roda de premsa, que serà la cap de llista de la candidatura "Som-hi per Palamós i Sant Joan", entitat lligada a la franquícia política "Tots per l'Empordà" i, per tant, torna a la política activa després d'haver-ne estat apartada durant fa gairebé 4 anys.

L'acte va tenir lloc a la Biblioteca Pública de Palamós, en el qual també van assistir alcaldes i regidors d'aquesta coalició municipal. L'alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas i l'alcalde de Palafrugell, Joan Vigas, van participar també en la roda de premsa.

Carles Motas va explicar què és "Tots X l'Empordà" i la raó per la qual es va crear aquesta agrupació de formacions polítiques independents.

D'altra banda, Joan Vigas, va voler reivindicar la importància que té la política independent per les entitats locals.

Teresa Ferrés, va voler destacar 6 actuacions prioritàries pel seu govern, com la necessitat d'incrementar les places de pàrquing al centre, fer de Palamós i Sant Joan, un entorn més net, més segur i més cívic, impulsar l'educació amb la construcció d'una Escola Municipal de Música, la descentralització de l'administració, la remodelació del Passeig del Mar i recuperar el lideratge de Palamós i Sant Joan tant a nivell gironí com català.

Teresa Ferrés, va acabar l'acte fent una crida a tots aquells palamosins i palamosines que es vulguin sumar al projecte, per fer realitat l'anhel d'un Palamós i Sant Joan millor i aconseguir fer del Baix Empordà una comarca referent.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política