Amelló (C's) acusa el Govern d'usar Schengen com element de confrontació amb l'Estat

Amelló (C's) acusa el Govern d'usar Schengen com element de confrontació amb l'Estat
Palamós

Data: 15/04/2019

Foto: Ciutadans

El candidat de Ciutadans a les eleccions espanyoles per la circumscripció de Girona, Héctor Amelló, ha acusat la Generalitat d'utilitzar la demanda de punt Schengen de Palamós com a element de confrontació amb l'Estat i ha recordat que la majoria de creueristes que fan escala a Palamós ja han passat abans per un altre port de la UE.

El candidat del partit taronja ha afirmat que el seu partit està a favor de que Palamós sigui frontera exterior de la UE i veuen prioritari impulsar un punt d'inspecció sanitària.

Combatre la "turismofòbia"

Amelló ha visitat Palamós i s'ha reunit amb Fecotur en el marc de la campanya electoral pel 28A. Ha apostat per combatre la "turismofòbia" que veu en alguns sectors "radicals" de la societat i fomentar les destinacions interiors de les Comarques Gironines.

El cap de llista del partit taronja ha advertit que el turisme és una part essencial de l'economia i que cal "diversificar-la i desestacionalitzar-la" potenciant elements com la natura, la gastronomia o el patrimoni.

Combatre l'ocupació il·legal d'habitatges

Ahir, a Roses, Amelló va parlar de l'ocupació il·legal d'habitatges que hi ha hagut en alguns municipis de les Comarques Gironines, com per exemple Calonge i Sant Antoni. El cap de llista taronja vol impulsar una llei contra l'ocupació il·legal que doni eines per recuperar immediatament els habitatges a través de judicis ràpids.

Ciutadans ha denunciat que mentre Amelló parlava a Palamós, uns individus els han llançat ous.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política