C's acusa els JxC, ERC i CUP de bloquejar un text de rebuig als fets de Torroella

C's acusa els JxC, ERC i CUP de bloquejar un text de rebuig als fets de Torroella
Torroella de Montgrí

Data: 30/01/2019

Ciutadans acusa JxC, ERC i CUP d'haver impedit una declaració de rebuig als fets de Torroella de Montgrí del passat dissabte a la Junta de Portaveus del Parlament de Catalunya.

El portaveu del primer partit del Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, ha acusat els partits independentistes de "recolzar l'assetjament violent contra els que no pensen com ells" i ha assegurat que a Catalunya "hi ha un problema greu".

Dissabte el partit taronja tenia previst muntar una carpa informativa a Torroella, per la qual no tenien permís municipal, i es van trobar una concentració de rebuig organitzada per l'associació juvenil La Forja. En aquesta protesta hi va haver alguns moments de tensió entre manifestants i Mossos i un brètol va llançar una llauna que va impactar al nas del regidor de C's a Blanes, Sergio Atalaya.

L'agredit va presentar una denúncia als Mossos per aquests fets i el principal partit de l'oposició al Govern també va anunciar que portaria l'Alcalde, Josep Maria Rufí als Tribunals per la denegació del permís per instal·lar la carpa. També li han demanat la dimissió.

Notícies relacionades

C's surt en tromba contra Rufí a qui acusen d'amparar la violència (28-01-2019)

Torroella rep amb hostilitat la visita de C's (26-01-2019)

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política