Palamós llegeix un manifest per sumar-se al suport del poble palestí

El passat 7 d'octubre, un atac sorpresa de Hamàs contra Israel, va desencadenar una reacció immediata del govern de Benjamin Netanyahu contra la població de la franja de Gaza. Aquesta setmana, Arnau Taverner, president de la Taula Palamós Solidari, ha llegit un manifest demanant la finalització de la guerra en una concentració en suport del poble palestí davant de l'Ajuntament.

Amb motiu del Dia internacional de solidaritat amb el poble palestí, Palamós mostra el seu suport a través de la lectura d’un manifest davant de l'Ajuntament, en què condemna la violència infligida contra la població civil d’aquests territoris, i exigeix el compliment del dret internacional humanitari i la protecció dels drets humans de les persones. 

Amb més d'una trentena d'oients, la lectura a càrrec del president de la Taula Palamós Solidari, Arnau Taberner, ha definit el conflicte bèl·lic vigent entre Israel i Palestina a la Franja de Gaza, i que fa ja més de 50 dies que dura, com una situació de greu catàstrofe humanitària i de patiment intolerable en la població civil, denunciant també, que ja s'ha cobrat la vida de més de 13.000 persones.

Així, s'ha demanat un cop més, que els dos pobles puguin viure en pau. Pel que fa a Hassan Nasiri, secretari de l'Associació de la Comunitat Musulmana a Palamós, ha volgut agrair el suport rebut per part dels assistents, amb la petició que la guerra s'acabi immediatament.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política