Juli Fernández exhibeix múscul i presenta el seu horitzó 2030 per Palafrugell

Palafrugell

Data: 15/02/2019

Intervé: Juli Fernández, Alcaldable PSC

Demostració de força de Juli Fernández que va deixar petita la sala d'actes del Museu del Suro. Els socialistes van exposar el seu projecte polític per governar Palafrugell amb un horitzó 2030.

El candidat va explicitar la renovació del seu compromís i il·lusió per aconseguir l'Alcaldia amb una gestió política amb l'ambició de les ciutats però la proximitat dels pobles.

Acabar el projecte truncat per la moció de censura

El seu discurs va estar estructurat en dues parts. Una primera per justificar el nou assalt a l'alcaldia amb una llista que renova cares però que beu de l'experiència de tres victòries electorals consecutives. Fernández va explicar que tenia previst plegar, però que l'han convençut persones del seu entorn per intentar culminar el projecte polític que va quedar truncat amb la moció de censura del 2017.

La segona part va servir per exposar l'estat de la ciutat, com serà d'aquí a 12 anys. L'alcaldable socialista té en ment una ciutat de 28.000 habitants i que viu principalment del sector serveis. Que té una creixent població envellida i que ha de gestionar la realitat multicultural de tenir un 21% de la població d'origen immigrant. També una vila on els estralls de l'esclat de la bombolla financera es noten amb 15.000 habitatges buits.

Més enllà de conceptes generals el candidat socialista també va llançar algunes preguntes i idees que es concretaran en el programa electoral que presentarà el proper 16 de març.

Idees que desenvoluparà al programa electoral

Fernández va verbalitzar la necessitat d'un pla d'ajuda al comerç per fer front a la competència de la venda en línia i renovar-se. Va defensar que cal un pla per treure els cables de subministraments que pengen a la façana marítma dels nuclis costaners i la necessitat d'un nou pla de barris a la vila. En matèria d'habitatge i urbanisme va proposar crear una àrea de suport als barris i nuclis urbans i una polític aactiva d'habitatge que incideixi en l'oferta a través de fòrmules com les cooperatives.

El candidat socialista va exhibir múscul felicitant-se per haver omplert la sala, va argumentar solvència amb les dades econòmiques dels seus anteriors governs i vol convèncer amb un equip de segell socialista però que el vol obert, transversal i d'accent municipalista.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política