Maite Martín renuncia com a regidora de Begur

Begur

Data: 20/12/2017

Emocionada i amb un escuet discurs ple d'agraïments posteriors la regidora de cultura i joventut, Maite Martín, va renunciar a la seva acta d'edil de l'Ajuntament de Begur.

El ple va oficialitzar la renuncia de la qui va ser cap de llista d'ERC el 2011 i número dos de la llista que va aconseguir l'alcaldia a les eleccions municipals.

Maite Martín renuncia al seu càrrec per motius personals i davant la pena expressada per l'Alcalde Joan Loureiro que va expressar la tristesa que li provoca haver d'acceptar la dimissió.

Martín va entrar en l'escena política begurenca rescantant ERC de l'ostracisme i liderant la primera llista republicana que es presentava al poble des dels anys 80. A les eleccions del 2011 no va aconseguir entrar com edil però quatre anys més tard i en coalició amb l'actual alcalde Joan Loureiro van treure 3 edils i a través d'un pacte tripartit amb BM i PSC aconseguir la batllia.

La regidora va rebre un ram de flors a l'entrar a la sessió i va oficialitzar la seva renúncia en l'últim punt de l'ordre del dia. 

L'edil dimissionària va rebre elogis unànimes de tot el ple. Els seus companys de govern van expressar la gratitud per la seva feina i compromís i van assegurar-li que tenia nous amics en qui confiar. L'alcalde, Joan Loureiro, la va advertir que seguiran necessitant el seu consell.

L'oposició no va voler burxar en les diferències de criteri que tenen amb Martín i el portaveu del PDeCAT Joan Català va destacar la valentia d'haver entrat en política i la seva dedicació a la regidoria que tenia. 


Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política