Els CDRs alerten que la repressió puja un esglaó més en les concentracions de solidaritat

Baix Empordà

Data: 10/04/2018

La indignació i resistència pacífica es va tornar a trobar de nou a places i carrers, aquest cop en solidaritat amb els CDRs. Després d'un matí de detencions d'activistes per part dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil, la imputació d'un delicte de terrorisme i sedició a una de les detingudes va encendre els ànims del sobiranisme.

Els Comitès de Defensa de la República van fer una crida a mostrar la solidaritat amb les persones detingudes al vespre davant dels Ajuntaments i es va tornar a repetir una imatge similar a la que s'ha viscut en els darrers anys. Estelades, llaços grocs i crits de solidaritat amb els represaliats i represaliades pels poders de l'Estat Espanyol en el marc del procés independentista.

Defensar la República des de la desobediència no violenta

Al Baix Empordà es van convocar concentracions a Sant Feliu de Guíxols i Palafrugell mentre que altres CDRs com els de Torroella o La Bisbal van anar a la concentració multitudinària que es va fer a la Plaça del Vi de Girona.

Els CDRs d'arreu de Catalunya van alertar en les concentracions que la repressió pujava un esgaló més amb les detencions i que l'única forma de defensar-se és guanyant la República des dels carrers a través de la desobediència i l'activisme no violent. També es van fer crides a repetir una Vaga General com les que es van viure a l'octubre i novembre passats.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política