El Bisbal Bàsquet ja és equip de play-off a LEB Plata

El Bisbal Bàsquet està d'enhorabona perquè s'ha assegurat disputar l'ascens a LEB Plata. Els bisbalencs no han donat opció al Martorell en un partit que han acabat guanyant per més de 30 punts de diferència. Els dos primers quarts han servit per sentenciar el duel on els de Carles Rofes han estat bé defensivament i amb un gran encert exterior. Amb el play-off a la butxaca, l'objectiu dels bisbalencs és ser primers a la lliga.

El Sol Gironès Bisbal Bàsquet ja és, matemàticament equip de play-off a LEB plata. Els bisbalencs ho han aconseguit superant al Martorell per un contundent 96-61. Els dos equips han començat amb encert, però els baix-empordanesos han posat la directa a meitat del primer quart. El parcial de 20-12 s'ha traduït en un 31-16 gràcies a un gran encert des de la línia de triple.

El Martorell s'ha apagat i els de Carles Rofes ho han aprofitat al segon parcial. Les bones defenses locals han ofegat als del Baix Llobregat i l'encert bisbalenc no ha disminuït. A la mitja part, el marcador era de 62-30 i l'afició ja tocava amb les mans la plaça de play-off.

El tercer quart ha tingut un ritme més tranquil. En els deu minuts de joc, parcial de 14-13 pel Bisbal Bàsquet. L'últim parcial més del mateix. Amb el partit resolt, la diferència no ha variat fins a acabar amb els 35 punts d'avantatge.

Ara, el repte pels de la Bisbal és aconseguir la primera plaça.

Pel Martorell la situació és diferent, amb l'objectiu d'intentar obtenir la permanència.

El pròxim cap de setmana, el Bisbal Bàsquet es desplaçarà fins a la pista del CB Octavus.