La Bisbal reivindica al carrer el mandat de l'1 d'octubre

Intervé: Lluís Sais, alcalde de La Bisbal

365 dies després, la ciutadania de la Bisbal d'Empordà va tornar a sortir al carrer per commemorar el referèndum d'autodeterminació de l'1 d'octubre del 2017 i demanar l'aplicació del seu resultat. 

Centenars de persones van participar d'una marxa reivindicativa pels col·legis electorals en un ambient festiu i familiar que va acabar a l'antic carrer Coll i Vehí, on ara fa un any 3.000 bisbalencs i bisbalenques van concentrar-se per defensar les urnes. És per aquest motiu que per rememorar una jornada que va ser històrica, s'ha batejat un tram de carrer com 1 d'octubre del 2017. 

L'alcalde Lluís Sais, un dels encarregats de destapar la placa commemorativa, recordava l'1 d'octubre com un dels dies més emocionants de la seva trajectòria política. 

Durant l'acte d'aquest dilluns es van fer parlaments va llegir els manifestos dels CDR's i de la plataforma 1 d'octubre, tots apel·lant l'esperit de l'1 d'octubre per recuperar la unitat d'acció per guanyar la república. 

Com a bons bisbalencs, van acabar la part institucional de l'acte d'aquest dilluns amb una traca final. El van seguir la projecció d'un documental, un sopar de carmanyola i un concert a càrrec del grup Espiadimonis.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política