Platja d'Aro portarà a aprovació uns pressupostos de 30 milions i mig d'euros

Platja d’Aro portarà dimecres a ple la proposta de pressupostos pel 2018, que pugen a 30 milions i mig d’euros i comtemplen més de 51 milions i mig d'euros en inversions.

El document presenta un desequilibri de 491 mil euros que s'aplicarà en qualitat de superàvit d'ingressos ordinaris al fons de reposició del clavagueram.  
 
Les àrees de serveis generals, turisme festes i comunicació, benestar social i esports infància i joventut són les que s’emporten les partides més importants dels comptes. 
 
Als 51 milions i mig d'euros del programa d'inversions s'hi inclouen 5milions 800mil euros dels números dels romanents de tresoreria dels comptes del 2017, que es destinaran a grans projectes com la construcció del nou entre cívic de Castell d’Aro, les obres d’urbanització de Mont d’Aro o el fons de reposició del clavagueram entre d'altres. 
 
En el global, una de les principals despeses en inversió són les obres d'urbanització de Mas Nou, que tenen una afectació plurianual de gairebé 36 milions d'euros. 
 
Pel govern municipal, els pressupostos pel 2018, tant l’ordinari d’ingressos com el de despeses o les inversions, donen resposta en bona part a les peticions de la ciutadania, a les dels nens i nenes de les escoles i de les diverses associacions del municipi. Afegeixen a més que és extensiu en totes les àrees dins el marc de contenció dels impostos i del control de les despeses. 
 
Apunten finalment que una part a determinar del romanent de tresoreria que resulti de la liquidació del pressupost 2017, s’incorporarà al pressupost del 2018 a través d’un procés de participació ciutadana. 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política