En marxa diverses actuacions de reforma d’equipaments a la Bisbal d’Empordà

Conversem amb l'alcalde de la Bisbal d'Empordà, Oscar Aparicio, sobre les diferents actuacions per a la millora de diferents equipaments municipals que comencen aquest mes de desembre. Altrament, també comentem aquelles obres que ja han estat licitades i es preveu que comencin els seus treballs aviat, un cop repartits els pressupostos municipals del 2024.

Fa uns dies es va adjudicar el contracte menor d’obres de reparació de la impermeabilització del canal interior i recollat del conjunt dels panells de la coberta del Pavelló Firal de la Bisbal d’Empordà. Feta la licitació corresponent, s’han adjudicat els treballs a una empresa constructora per un valor de 21.478,71 euros i arrencaran el desembre vinent.

El mal estat de la coberta i dels canals interiors fan que l’aigua de la pluja es filtri pels panells, s’acumuli als canals interiors i, conseqüentment, vagi generant degoters que acaben fent bassals al paviment.

Un altre dels objectius de les obres als pavellons de la Bisbal d’Empordà, és posar al dia les instal·lacions on es practica l’esport al muncipi. Parlem també del Pavelló d’Esports, el conegut com a Pavelló Vell, on es treballarà en diverses actuacions amb el pressupost de l’any 2024.

En la mateixa línia, un dels edificis municipals que també ha topat amb incidències de degoters ha estat el Geriàtric Zolio Feliu. Una teulada cantonera a l'edifici transportava tota l'aigua de la pluja a la zona del terrat del geriàtric on es troba la sala de fisioteràpia i rehabilitació. D'igual manera, el govern actual va iniciar el procés per a poder licitar ja les obres.

I per últim, també han arrencat les obres de rehabilitació integral de l’edifici de les Escoles Velles al municipi. Una actuació de gairebé dos milions d’euros finançada pels fons Next Generation. Amb una durada aproximada de 9 mesos, les obres inclouran els treballs d’aïllament tèrmic i instal·lació de calefacció, ventilació, aire condicionat i millora acústica. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política