Lluís Sais sobre la querella per l'1-O: "No crec que hagi comès cap delicte"

Intervé: Lluís Sais, alcalde de la Bisbal d'Empordà

L'alcalde de la Bisbal d'Empordà, Lluís Sais, és el primer batlle gironí contra qui fiscalia s'ha querellat per la cessió de locals pel referèndum de l'1 d'octubre del 2017. S'ha descartat la malversació, però li atribueix uns presumptes delictes de desobediència i prevaricació. 

Sais s'ha mostrat sorprès que s'hagi arxivat la causa contra els alcaldes de Palafrugell, Santa Coloma de Farners, Puigcerdà o Olot, amb qui comparteix advocat i escrit de defensa, i en canvi fiscalia hagi emprès una querella fins ara inèdita contra la seva persona. 

La fiscalia ha presentat la querella al Jutjat d'Instrucció de la Bisbal d'Empordà, que haurà de decidit si l'admet o no tràmit. En aquest darrer cas, el batlle i la seva defensa podran tenir accés a l'escrit d'acusació i veuran en què es sustenten les presumptes delictes que se li atribueixen. Sais s'ha mostrat tranquil i segur de no haver comès cap delicte. 

Les xarxes socials han bullit amb les mostres de suport a l'alcalde bisbalenc i els veïns i veïnes de la població han respost amb la convocatòria aquest dijous d'un acte de suport davant l'ajuntament. 

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política