Jornada de treball a Palamós amb els candidats de Junts per Catalunya per Girona

Palamós

Data: 19/01/2021

La cap de llista de Junts per Catalunya per Girona, Gemma Geis, ha realitzat en el transcurs d'aquest dimarts una jornada de treball a la localitat de Palamós. En concret, s'han volgut abordar les necessitats del Baix Empordà pel que fa al turisme, el comerç i les infraestructures.

Trobada amb el sector empresarial
A primera hora del matí, Geis s'ha reunit amb el president de la Cambra de Palamós, Pol Fages, així com amb el president de FECOTUR, Toni Bachiller, i el seu segon, Carles Arnau. Durant la trobada, s'ha tractat principalment l'impacte que ha causat la pandèmia en el teixit empresarial de la zona.

Proclames
La diputada ha volgut posar de manifest la necessitat de potenciar el port de Palamós, per convertir-lo en una infraestructura portuària potent dins el territori català. Paral·lelament, ha volgut expressar la importància de seure's a parlar amb les associacions empresarials dels municipis, per conèixer les diverses realitats locals, i així traslladar les seves proclames a l'hemicicle.

Reunió de caire social
Durant la tarda, la portaveu s'ha trobat també amb la Fundació Vimar, per encarar les problemàtiques sorgides durant la pandèmia en l'àmbit social, el que considera, un sector essencial per liderar el país.

Durant l'atenció als mitjans han volgut fer costat a Gemma Geis els candidats de Junts per Girona. Tota una declaració d'intencions per tractar de primera mà les problemàtiques del territori i demostrar així, la presència del partit al Baix Empordà.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política