Carles Pi Renart serà el cap de llista de Junts x Pals - ERC a Pals

Carles Pi Renart serà el cap de llista de Junts x Pals - ERC a Pals
Pals

Data: 07/03/2019

Carles Pi Renart serà el cap de llista de Junts x Pals - ERC a les eleccions municipals del proper 26 de maig. Així ho han ratificat els integrants del grup després que l'exalcaldessa Sílvia Monar anunciés, a principi de mandat, la intenció de no repetir al capdavant de la formació. Relleu que agafa l'advocat Carles Pi Renart que serà l'encarregat de liderar la llista per a les properes eleccions.

Carles Pi, de 47 anys d'edat, veï dels Masos de Pals, és llicenciat en Dret i exerceix d'advocat amb despatx professional a Palafrugell. Afirma que s'ha decidit a fer aquest pas a la primera línia de la política municipal per "la possibilitat d'impulsar projectes que permetin la millora del municipi a diversos nivells".

Liderarà una llista que compaginarà la renovació amb l'experiència dels darrers anys a govern, i treballarà per representar Pals i tota la seva gent.

La presentació pública del candidat i de la llista electoral es farà el divendres 22 de març a les 8 del vespre al Centre Cívic, i comptarà amb l'exalcaldesa de Pals Sílvia Monar, amb Sergi Sabrià, president del grup parlamentari Republicà al Parlament de Catalunya i exalcalde de Palafrugell i amb Joan Margall, diputat al Congrés dels Diputats i exalcalde de Torroella de Montgrí.

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

marcfa 35 dies
Anims Carles!


Més articles de Política