La bisbalenca Xènia Sala és la nova Portaveu de les Joventuts d'ERC a Girona

La bisbalenca Xènia Sala és la nova Portaveu de les Joventuts d'ERC a Girona
La Bisbal d'Empordà

Data: 31/08/2018

La militància de les Joventuts d’Esquerra Republicana Comarques Gironines van escollir la bisbalenca Xènia Sala com a nova Portaveu en el Congrés Regional celebrat a La Bisbal d’Empordà. També va ser escollit tot el nou equip que s’amplia a 9 persones respecte les 5 que integraven la Permanent Regional anterior i estarà format per Ferran Quintana, Oriol Planella, Marina Vinardell, Aniol Castells, Sergi Quiñones, Susanna Pagès, Miquel Salvans i Susanna Miquel.

És la primera vegada que una dona surt escollida com a Portaveu del Jovent Republicà a les Comarques Gironines. Tot i així, Sala va reivindicar que les dones de les joventuts republicanes no són escollides pel fet de ser-ho, sinó per la seva vàlua política. En la cloenda del Congrés, que va comptar amb les intervencions de Marta Payero, Pau Presas, la diputada del Jovent Republicà Rut Ribas, i Xènia Sala, la nova portaveu va afirmar que “no és buscat que avui tanquem l’acte tres dones”, sinó que és “fruit del treball que duem a terme dia a dia”  i que “hauria de ser la cosa més natural del món”.

Acte de suport a Dolors Bassa
Abans de la celebració del Congrés Regional, la militància de les joventuts republicanes va fer una excursió al Castell de Montgrí, per recordar i mostrar el seu suport a la consellera Dolors Bassa, injustament empresonada per l’Estat repressor a Puig de les Basses. Es va reivindicar la seva llibertat, i la de totes les persones preses i exiliades, des del lloc que Bassa tan aprecia, el seu refugi per contemplar la Mediterrània. Properament, se li faran arribar les fotografies, juntament amb una carta explicant les experiències de la jornada.


 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política