Montse Bassa (ERC) obre foc a Torroella contra la repressió i per la independència

Montse Bassa (ERC) obre foc a Torroella contra la repressió i per la independència
Torroella de Montgrí

Data: 12/04/2019

ERC va obrir la campanya electoral per les eleccions espanyoles a Torroella de Montgrí, recordant a Dolors Bassa i comprometent-se contra la repressió i per la independència de Catalunya.

A l'Auditori de Can Quintana la candidata a les Comarques Gironines, Montse Bassa, va recordar que “aquestes eleccions van de llibertat, de defensar la democràcia, de contraposar urnes a repressió i, sense cap mena de dubte, de defensar a Madrid els interessos dels gironins i les gironines”.

La cap de llista republicana va alçar l'espantall de la dreta per situar ERC com l'únic partit que pot aturar un pacte PSOE-C's que veu "precuinat".

Sense línies vermelles


El també torroellenc Joan Margall, número 2 de la candidatura, va insistir en que no posaran "línies vermelles" al diàleg amb el PSOE i va mostrar-se esperançat en trobar-se un "Pedro Sánchez menys covar" que obri "una etapa de diàleg que culmuni amb la celebració del Referèndum que reclama el 80% de la societat catalana".

La Consellera i exdiputada al Congrés, Teresa Jordà, va animar als votants a fer d'ERC primera força dels comicis perquè per primera vegada un partit independentista guanyi unes eleccions estatals.

El candidat al Senat, Jordi Martí, ha recordat que “continuarem sent la veu més vàlida a Madrid per defensar els interessos dels gironins i gironines. Fa anys que ho demostrem i ara, amb més força que mai, els posarem a sobre la taula els incompliments i menyspreu que històricament el govern central, sigui del color que sigui, ha tingut envers les comarques gironines”.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política