El govern de Sant Feliu s'estructurarà en 3 grans àrees

Carles Motas, estructura el govern de Sant Feliu de Guíxols en tres grans àrees: La d'Organització, Administració i Bon Govern, les de Territori i Sostenibilitat i les d'Economia Local i Benestar de les Persones. Per altra banda, en la distribució de regidories, hi ha hagut algunes novetats, algunes repeticions i alguns canvis.

Ja es coneix el nou cartipàs municipal de Sant Feliu de Guíxols, a on el seu alcalde, Carles Motas, ha signat el decret de delegació de competències a la resta de regidors de govern.

Cal destacar, a més, que a banda de l'alcaldia, a on Motas tornarà a governar aquest mandat 2023-2027 amb majoria, també assumirà la gestió de la Policia Local, de la comunicació, agermanaments i el planejament urbanístic.

A més, també s'encarregarà de Projectes Estratègics, una àrea dins la qual es troba el futur Museu Thyssen de la ciutat.
El cartipàs ha girat al voltant de tres grans àrees. La d'Organització, Administració i Bon Govern, la de Territori i Sostenibilitat i la d'Economia Local i Benestar de les Persones.

En la nova distribució de responsabilitat, Josep Saballs manté Urbanisme i Obra pública, així com Contractació, patrimoni i Habitatge. Per altra banda, Laura Aiguaviva compaginarà les responsabilitats de Participació Ciutadana, Envelliment Actiu o Protecció Civil amb la creació de la cartera de Presidència.

Com a novetat, Mireia Borrego s'estrena al consistori com a regidora d'Esdeveniments de Ciutat i Esports, i Alexis Cubó com a regidor de Cultura i Joventut.

Pel que fa a les carteres de Turisme i Empresa, d'Economia Local, i de Comerç, Mercat i Ocupació, aquesta vegada queden assumides per Núria Cucharero, i les d'Espai públic, Vialitat, Equipaments i Edificis Públics, per David Oliveras.

En canvi, les responsabilitats de Medi natural, Animals domèstics, Parcs i Jardins i el Cementiri es mantenen amb la mateixa regidora anterior, Mari Fe Larragay.

Tili Ribera, a partir d'ara s'encarregarà dels Subministraments, Sostenibilitat i de Mobilitat i Transports. I en el seu lloc, Jordi Riera serà el que durà la gestió de residus i neteja urbana.

El socialista Josep Melcior Muñoz manté les carteres de Recursos Humans, Organització i Patrimoni cultural, alhora que incorpora Acció social.
Per acabar, Laura Serrano, serà qui portarà Igualtat, Biblioteca, Salut i enguany sumarà les responsabilitats en Educació i coneixement.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política