Palafrugell aposta per la cultura, el territori i el servei a les persones

Palafrugell

Data: 09/06/2023

Els grups municipals Som Gent del Poble i el Partit Socialista signen un acord de govern de cara als pròxims 4 anys, basat en una nova governança i l'aposta per la cultura, el servei a les persones i el territori a l'Ajuntament de Palafrugell.

L'aposta per la cultura, el servei a les persones i el territori i una nova governança, són les bases de l'acord per formar un govern conjunt al municipi de Palafrugell, que han firmat avui el Partit Socialista i Som Gent del Poble.

Després de les eleccions del 28 de maig, aquest pacte ha estat el resultat de les negociacions de les dues formacions i l'acord al qual s'ha arribat per fer front als pròxims 4 anys de mandat.

La victòria del grup socialista amb 9 regidors, ha fet que només se'n necessitin 2 més per formar un govern majoritari d'11 edils. Així, aquests dos seran els de Som Gent del Poble, que durant els últims 4 anys ha estat a l'equip de govern fruit de l'anterior pacte amb Esquerra i Junts.

La cohesió social, la millora de les polítiques d'atenció a les persones, la gestió pública, la cultura, l'esport, l'educació, el paisatge o el territori són alguns dels elements clau que vol treballar el pacte i que considera que són fonamentals per al desenvolupament econòmic.

Per altra banda, considera igual d'important mirar per la sostenibilitat, la seguretat, la mobilitat i les polítiques d'un urbanisme més ordenat i respectuós amb el medi ambient.

Pel que fa a les regidories, entre altres novetats, la de cultura incorporarà joventut, festes i grans esdeveniments a la vila. L'àrea de serveis socials incorporarà polítiques d'igualtat, habitatge i salut, i s'afegirà una regidoria de barris, nuclis urbans i gent gran.

Així, Som Gent del Poble mantindrà la primera tinença a l'alcaldia i comptarà amb les regidories d'esports i educació, i el Partit Socialista serà l'alcaldia durant 4 anys i gestionarà la resta de regidories.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política