Cap carretera del Baix Empordà afectada per la vaga

L'Empordà

Data: 08/11/2017

El Baix Empordà ha quedat al marge de les afectacions viàries per les mobilitzacions de la vaga general d'aquest dimecres 8 de novembre. Cap carretera de la comarca ha patit un tall de circulació. Les manifestacions s'han concentrat als accessos a l'AP-7, l'A-2 i la N-II. Els Comitès de Defensa de la República han centrat el bloqueig de l'aturada els accessos a la frontera i l'àrea metropolitana de Barcelona. Els CDR's del país han volgut demostrar tallant els punts neuràlgics del país es té un control important del territori.  

Mentre el Baix Empordà ha viscut una jornada amb total normalitat i màxima fluidesa a les vies de comunicació de la comarca, milers de cotxes han quedat aturats en desenes de carreteres del país on des de primera del matí s'han format llargues cues en els dos sentits de la marxa. Als manifestants de peu se'ls ha de sumar els tractors que han arribat a molts dels punts de concentració entre aplaudiments.

Una jornada complicada a l'asfalt català de la que el Baix Empordà no s'ha vist afectada ja que no suposa un teixit viari essencial de la circulació del país.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política