El CDR porta la 'primavera republicana' a Sant Feliu de Guíxols

El CDR porta la 'primavera republicana' a Sant Feliu de Guíxols
El CDR de Sant Feliu de Guíxols ha organitzat un cap de setmana d'activitats sota el nom de 'primavera republicana', amb xerrades, debats i 'performance' a la platja.

Dissabte a les 11:00 hi ha previst un debat sobre com fer República des dels municipis amb participació de representants del PDeCAT, ERC, MES i CUP i en paral·lel un taller infantil.

A les 12:30  l'exdiputat de CSQP Albano Dante Fachín presentarà el llibre que ha escrit amb la també exdiputada del seu grup Àngels Martínez. Un llibre titulat informe urgent des dels escons 4 i 5 i en què repassa els darrers dos anys de legislatura sense estalviar cap crítica ni al seu partit ni a les altres formacions.

A les 13:30 hi haurà un dinar popular als Jardins Juli Garreta a un preu de 8 euros.

A les 17:00 es reprendrà l'activitat amb un debat titulat 1O, I ara què? amb l'escriptor i periodista, Toni Sala; la periodista, Carme Casas; la psicòloga, Gemma Majó i l'economista, Joan Bou.

A les 18:30 hi haurà una actuació de Janot Carbonell i clourà la jornada de dissabte una xerrada-debat sobre altres lluites d'alliberament nacional que hi ha al món.

Diumenge la jornada començarà a les 11:00 amb una cercavila de Percussió Ganxona des de la Placeta de Sant Joan i a les 12:00 es farà una clavada de creurs grogues a la platja per denunciar l'existència de preses i persos polítics i d'exiliades i exiliats.

La primavera republicana ganxona es clourà amb un vermut davant la platja.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política