Obren l'ús del transport social a qualsevol ciutadà per 0,50 €/viatge


Castell-Platja d'Aro va posar en funcionament el mes de juliol un bus social com a servei de transport públic i gratuït per totes les persones amb dificultat de mobilitat o manca de recursos econòmics. L'acceptació de l'autobús no ha estat la que el consistori esperava i per treure més rendiment al vehicle es permetrà ara que qualsevol ciutadà el pugui utilitzar pagant un preu de mig euro per viatge. També es dóna l'oportunitat que altres àrees de l'ajuntament en puguin fer ús, els primers en apuntars-hi han estat els alumnes de la Casa Lila que podran desplaçar-se setmanalment i per grups a la Biblioteca Mercè Rodoreda.
 
En 4 mesos l'àrea de Serveis Socials ha fet 19 carnets, per tant, són només 19 els ciutadans que cumpleixen els requisits per poder utilitzar gratuïtament aquest servei. Els viatges que fa l'autobús s'han reduït a la meitat entre setembre i octubre i preveient que durant l'hivern se'n reduïria encara més l'ús han optat per oferir el servei a tots els ciutadans pagant 50 cèntims per viatge.
 
L'autobús té uns horaris limitats de circulació i fa parada a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de Castell d'Aro, davant l'Oficina de Correus de S'Agaró, a l'Ajuntament, Centre Cívic, Mercat, Serveis Socials, Policia Local, Servei de Distribució d'Aliments i CAP de Platja d'Aro.
 
El vehicle té 13 places i està adaptat a les persones que van amb cadira de rodes.
 
L'Ajuntament es dóna de marge unes setmanes més per comprovar l'acceptació del servei i en cas que segueixi sense funcionar es prendran noves decisions.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política