Congelació d'impostos i taxes a Calonge i Sant Antoni

Calonge i Sant Antoni

Data: 26/10/2017

L'ajuntament de Calonge aposta per la congelació fiscal a les ordenances per l'any 2018.  Impostos cabdals com l'IBI, el de vehicles o el de cosntruccions, instal·lacions i obres es mantindran igual que en aquest 2017. L'únic canvi que es percebrà a l'alça serà l'increment del 2'78% sobre la taxa d'escombraries, que tindrà un cost anual de 148 euros per família. 

Amb aquest disseny d'ordenances fiscals, Calonge i Sant Antoni seguirà amb l'aposta per la contenció i la mesura en la pressió impositiva impulsada des de principi de legislatura. 

Entre les principals bonificacions destaquen les que s'apliquen sobre l'IBI, que impliquen una bonificació d'un 50% per aquells habitatges que es cedeixin a la borsa de lloguer social, així com ajuts a famílies monoparentals o nombroses o als habitatges de protecció oficial durant els 3 primers anys. 
Altres bonificacions s'aplicaran sobre la taxa d'escombraries, els abonaments per la zona blava, per la instal·lació d'energia solar, l'escola d'adults o la llar d'infants. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política