Palamós s'adhereix a la Xarxa Gironina de Ciutats Educadores

Palamós

Data: 14/03/2018

Palamós s'ha adherit a la Xarxa Gironina de Ciutats Educadores aprofitant el seu bagatge en aquest àmbit. Per unanimitat el ple ha validat que la ciutat faci sinergies amb Banyoles, Figueres, Olot, Palafrugell, Palamós, Ripoll, Salt, Santa Coloma de Farners i Girona.

La Xarxa Gironina de Ciutats Educadores va nèixer el 2016 impulsada per un grup de municipis que també formen part de l'Associació Internacional de Ciutats Educadores compartint  compartint l’interès i el compromís per desenvolupar i potenciar l’educació com a eix transversal de les polítiques locals.

Palamós és ciutat educadora des del 2009

Palamós és formalment ciutat educadora des del 2009, quan el ple va aprovar un pla després d'un procés de participació ciutadana engegat el 2007, però de fet forma part d'òrgans internacionals d'aquesta matèria des del 2004. Ser ciutat educadora implica definir el model de desenvolupament i qualitat de vida a través de l'educació amb la participació transversal de totes les àrees municipals.

La Xarxa Gironina de Ciutats Educadores va nèixer sota la capitania de Girona i ara l'ha agafat Ripoll, des del PSC es va animar a l'equip de Govern a  no només ser membre sinó també dirigent i part activa de la xarxa.

Un ple de només 15 minuts

Aquest va ser el punt més destacat d'un ple que podríem definir com d'Ussaín Bolt. I és que tant sols va durar 15 minuts entre que l'Alcalde va saludar i que es va respondre a l'única intervenció del Precs i Preguntes de la nit.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política