La Bisbal obre un procés de participació per triar el Bisbalenc/a de l'Any 2019

INTERVENEN: Carles Puig i Adrià Cortadellas, regidor i tècnic de Participació Ciutadana

L'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà vol distingir el Bisbalenc o la Bisbalenca de l'any 2019 per mitjà d'un procés participatiu. Aquesta és una distinció de recent creació amb un plantejament novedós: serà un guardó oficial municipal entregat pel consistori però que haurà estat escollit per vot popular.
 
Des d'aquest dimecres 20 de novembre i fins al divendres 29 tothom que ho vulgui pot presentar el seu candidat a Bisbalenc de l'any.  Ha de ser algú que hagi destacat per la seva tasca en l'ambit social, cultural, esportiu, ambiental o científic i que visqui a la Bisbal o tingui lligams molt directes amb la capital de comarca. Les propostes es poden fer a través de la plataforma en línia de participació ciutadana o presencialment al registre d'entrada de l'Ajuntament.
 
Un cop rebudes les candiatures se seleccionaran totes les que compleixin amb els requisits i els empadronats majors de 16 anys podran votar per un dels finalistes a través dels mateixos canals de participació entre el 2 i el 15 de desembre.
 
El diumenge 29 de desembre es farà un acte a la sala de plens en el que es farà públic el Bisbalenc de l'Any i se li entregarà el guardó dissenyat exclusivament per un ceramista de la ciutat. També s'inscriurà al Llibre de Registre del Bisbalenc de l'Any i en l'apartat de Distincions i Honors del web municipal. La intenció és que l'edició del 2019 sigui la primera de moltes.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat