CONNEXIÓ - Poques taules lliures als restaurants de la Costa Brava per Setmana Santa

Data: 20/03/2024

Bon ritme de reserves als hotels i taules de restaurants gairebé exhaurides són les previsions per aquesta Setmana Santa 2024. La Costa Brava Centre, el territori preferit pel turista català i de segona residència, ja s'està començant a emplenar. Tot i que sempre hi ha reserves d'última hora pels dies festius més assenyalats, enguany del 28 de març Dijous Sant a l'1 d'abril Dilluns de Pasqua.

Alhora, la fotografia del que serà la Setmana Santa 2024 és força semblant a la de cada any des que hem passat el boom que va suposar l'any de les dates de la desescalada del confinament: Molta gent aprofita aquell pont i escull el paisatge de la Costa Brava com el seu destí. Tot i que aquest any hi ha dues petites característiques en les dates que poden fer variar el volum del turisme: l'avançament de les dates per Setmana Santa i la previsió meteorològica.

Ho conversem tot plegat amb la Bàrbara Hallé, directora de l'Hotel Sant Roc de Calella de Palafrugell i presidenta del Grup Costa Brava Centre; i la Judit Lloberol, gerent del grup Costa Brava Centre.Més articles de Connexions