Qui som

TV COSTA BRAVA és LA televisió de proximitat de La Comarca del Baix Empordà, La Costa Brava Centre.

Una televisió arrelada al territori que gràcies als seus més 30 anys d'historia, a fet la cronica diaria i seguiment audivisual de tot el ha succeït... exits i desventures de persones, clubs esportis, entitats culturals, vida política, així com altaveu de vilatans Empordanesos del Baix que gracies a les emissions i d'informatius diaris, ens va posicionant dia a dia com el mitjà local de referència a comarques gironines.

Retransmissions en directe de tot tipus , han fet de TV COSTA BRAVA un mitja LIDER , ja No hi ha distancia tecnológica amb les grans Cadenes Nacionas I a l’hora ens permet la coproducció de continguts amb altres televisions i Corporacions.

Fem també Coproduccions amb la resta de televisions locals de la Demarcació de Girona, a través de la Xarxa de Comunicació Local.

La Comarca del Baix Empordà, o La Costa Brava Centre es un eix Turistic – Economic de vital importancia, on el que succeeix aquí importa a gent del Territori i d’arreu del mon, des d’una òptica de servei públic, amb qualitat técnica i humana de nivell i de pluralitat demostrada...

TV COSTA BRAVA ofereix una programació dinàmica a un públic divers.

TV COSTA BRAVA emet a través del canal 25 de la TDT al Baix Empordà. Els nostres espectadors, d'edat diversa i amb interessos plurals, poden gaudir d’una oferta de continguts informatius, programes d’esports, cultura, política, espais d’entreteniment, cuina , magazíns i entrevistes a tots protagonistes de l’actualitat.

TV COSTA BRAVA és el canal representant de La Xarxa de Comunicació Local. Això implica que difon continguts al conjunt del país a través d'una trentena de televisions de proximitat de Catalunya, més de 200 emissores de ràdio i el canal 159 de la plataforma Movistar+. Entre d’altres plataformes com TDI - Televisions Digitals Independents.

TV COSTA BRAVA , obté uns índex d'audiència potencial de 110.000 persones dins l’àrea d’influència i un total de 17.500 espectadors únics de dilluns a divendres i 23.470 espectadors els caps de semana – FONT: CONOGRAMA.

El web TVCOSTABRAVA.COM s'incorpora a la plataforma de mitjans de comunicació del grup empresarial de D-9 COMUNICACIÓ SL fent mes asequible el seguiment de l’ informació en format digital.

Un mitjà connectat permanentment amb la redacció local, amb una publicació constant de notícies i documents audiovisuals per explicar i entendre l'actualitat més propera, amb rigor, qualitat i immediatesa que es fonamenta amb l'experiència dels seus professionals.

Una finestra oberta a tots els municipis, entitats i persones del Baix Empordà. sense excepció, que reflexa el dia a dia més proper.

TV Costa Brava


TV Costa Brava participa del programa de contractació de persones de 30 anys i més impulsada i subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pàndemia de COVID-19.

TV Costa Brava