Qui som

tvcostabrava.com és un mitjà online que ofereix informació actualitzada en temps real i de manera permanent les 24 hores del dia.

Els continguts digitals de tvcostabrava.com poden ser consultats a través d'internet des de qualsevol ordinador o dispositiu mòbil, com smartphone o tauletes.
Un equip integrat per periodistes, tècnics i comercials, entre d'altres professionals, tenen l'escomesa de l'elaboració d'aquest portal audiovisual i informatiu. Els usuaris de tvcostabrava.com poden consultar els continguts informatius en qualsevol format: text, imatges, videos, gràfics, etc.

Tots els nostres mitjans, lluny de ser competència entre ells, permeten una segmentació i diversitat de formats per arribar a tot tipus de públic al nostre territori: la Costa Brava. El nostre equip de marketing, aconsegueix la màxima efectivitat publicitaria, oferint una solució 360º pels nostres clients: des de-de l'elaboració de la creativitat, fins a la planificació del missatge als diferents mitjans segons el "target" del consumidor. Així assegurem l'eficàcia publicitària, optimitzant els recursos econòmics de cada campanya per obtenir un veritable retorn de la inversió.

TV Costa Brava