CONNEXIÓ - Visitem la gravació del projecte del SAI contra el sexisme i la LGTBI fòbia

Data: 25/03/2024

El SAI (Servei d'atenció integral LGTBI) del Consell Comarcal del Baix Empordà, ha iniciat un projecte per donar llum a algunes de les situacions de LGTBI fòbia que es poden viure en el món de l'esport.

El projecte comarcal constarà - d'entre altres accions que encara s'estan treballant-, d'unes càpsules audiovisuals per exposar aquests tipus de situacions a les xarxes socials. Amb la intenció de conscienciar al públic jove de la defensa dels drets LGBTI+ i erradicació de l'homofòbia, la transfòbia, i la bifòbia.

Televisió Costa Brava està participant en la gravació d'aquestes càpsules audiovisuals que es difondran entorn les últimes dates de maig, coincidint amb la commemoració del Dia Internacional contra l'Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia. Durant la gravació, els i les protagonistes han estat el Club Bàsquet Begur i el Club Handbol Garbí. Les jugadores i jugadors, han participat en la gravació de les càpsules audiovisuals recreant situacions de sexisme i LGTBI fòbia dins d'un equip esportiu.

 Més articles de Connexions