Gairebé 500 persones inscrites a la cursa Corre per les Mames a Sant Feliu de Guíxols

Data: 11/10/2023

Gairebé 500 persones ja s'han inscrit a la cursa "Corre per les Mames" a Sant Feliu de Guíxols. Una cita esportiva i solidària per recaptar fons pel projecte "Guapes i valentes" de l'Oncolliga de Girona contra el càncer de Mama. L'esdeveniment no només es farà a la ciutat ganxona sinó que diversos municipis de les comarques gironines també s'han sumat a la iniciativa i realitzaran la marxa de manera simultània aquest diumenge 15 d'octubre.

Un total de 18 poblacions gironines acolliran la quarta edició de la cursa solidària "Corre per les mames" organitzada per la Fundació Oncolliga Girona amb motiu del Dia Mundial Contra el Càncer de Mama. El donatiu per apuntar-s'hi és de 10 euros i aniran destinats al programa "Guapes i valentes".

A Sant Feliu de Guíxols el recorregut serà de 5 km corrent o caminant i comptarà amb concerts i botifarrada per amenitzar l'esdeveniment. De moment, ja s'hi han inscrit gairebé 500 persones.

Els participants que s'han inscrit abans del 2 d'octubre tindran com obsequi una samarreta commemorativa de la cursa il·lustrada amb un disseny exclusiu de la pintora de Llançà, Maria Palamo.Més articles de Connexions