Toni Guerrero farà la volta a Espanya en BTT per recaptar fons contra el càncer

Data: 17/08/2022

Fer la volta a Espanya en BTT i amb autosuficiència, acompanyat només de les seves alforges. Aquest és el repte que s'ha marcat Toni Guerrero, veí de Pals, amb l'objectiu de recaptar el màxim de diners possibles per a la Fundació Oncolliga Girona i així poder ajudar a la investigació contra el càncer i a millorar la qualitat de vida dels malalts i els seus familiars.

Toni Guerrero iniciarà el seu repte solidari el pròxim dissabte 20 d'agost. La previsió és poder completar el recorregut, de 3.800 kms i repartit en 38 etapes, en un termini de 35 a 40 dies, per arribar a fer l'Oncotrail. La intenció de Guerrero és unir els extrems de la península: el cap de Creus, Finisterre i el Cabo de Gata, passant també per Montserrat.

Per recaptar fons farà un sorteig diari amb premis gentilesa de diversos col·laboradors  que s'han volgut sumar al repte. Per poder participar als sortejos caldrà fer una donatiu mínim de 30€ a la Fundació Oncolliga Girona a través d'una pàgina creada expressament per aquest repte.