Una professora i un alumne ferits durant un experiment de química a l'escola a Verges

Data: 17/04/2023

Aproximadament a un quart de tres de la tarda d'aquest dilluns, una professora i un alumne de l'institut Escola Francesc Cambó i Batlle de Verges han patit cremades durant un experiment químic en el transcurs d'una classe. 

Segons les primeres informacions, els joves realitzaven un experiment amb alcohol, bicarbonat, sodi i sucre i la reacció química no ha estat l'esperada. Provocant cremades importants a la professora i a l'alumne. 

Arran dels fets s'han activat dues ambulàncies i helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques per traslladar a l'alumne i a la professora al centre hospitalari barceloní Vall d'Hebron.L'alumne,menys greu, és el que ha estat traslladat en ambulància, i la professora amb l'helicòpter, segons fonts del SEM.

D'altra banda, els agents de la Unitat d'Investigació dels Mossos d'Esquadra s'han desplaçat fins a l'Institut per realitzar la inspecció ocular del lloc dels fets i investiguen les causes de l'accident. 

Aquest mateix dilluns a la tarda, els dos ferits han pogut tornar a casa tot i que hauran d'estar quinze dies de baixa.Més articles de Connexions