Arriba el tercer Festival de Gospel a Santa Cristina d'Aro

Data: 03/07/2019

INTERVÉ: Josep Xifra, regidor a l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro/  Mar Sanfeliu, Presidenta de Gospel d'Aro

L'Espai Ridaura
acull la tercera edició del Festival de Gospel a Santa Cristina d'Aro que donarà el tret de sortida aquest dijous dia 4 i acabarà el diumenge 7.

La novetat més important és l'obertura que es vol fer des del festival cap als infants a través del taller "Gospel for kids", que tindrà lloc a la plaça mossèn Baldiri reixac. L'objectiu és que els més petits coneguin aquest estil de música i que participin en el concert que oferirà la coral Gospel d'Aro juntament amb els nois del taller.

També destaca la col·laboració d'Erwyn Seerutton, director i cantautor, que oferirà durant el matí i la tarda de dissabte un taller de Gospel. El mateix Seerutton i dues corals convidades oferiran un concert al mateix espai a les 21:30.

Durant l'últim dia del festival, tindrà lloc el "Taller de moviment" fet per Mercè Martínez. Pel tancament del festival, s'ha organitzat un dinar popular a les 14 hores

El Festival de Gospel forma part del programa Estiu Musical de l'Espai Ridaura, que té diferents esdeveniments durant el juliol i l'agost.Més articles de L'Entrevista