L'ENTREVISTA - Primera Caminada en Silenci a Castell-Platja d'Aro en benefici d'Oncolliga

Data: 20/11/2019

Sota el lema “Em dono permís per sentir i sentir-me”, la Fundació Oncolliga Girona, en col·laboració amb la Masia Cal Ros de S’Agaró l’Ajuntament de Platja d’Aro,  organitza el pròxim 23 de novembre la primera Caminada en Silenci, guiada per les psicooncòlogues de l’entitat Teresa Feliu i Sylvia Miàs.

A través d'aquesta caminada, d'uns 6 km i oberta a tothom a partir de 16 anys, descobrirem un bonic tram de la Costa Brava en un absolut silenci, per concentrar-nos, escoltar tots els sons i sentir el què el mar ens ofereix.  S'habilitaran uns espais al final de la caminada on es permetrà parlar per compartir l'experiència.

L’itinerari començarà i acabarà a la Masia de Cal Ros, situada al carrer Meravelles de S’Agaró. La sortida serà a 2/4 de 10 del matí i un cop arribem un altre cop al punt d'inici, s’oferirà a tots els participants un complet avituallament (beguda, fruits secs, fruita, etc.). La caminada té també una finalitat solidària i per aquest motiu per participar-hi caldrà fer un donatiu de 5 €.

La Caminada en Silenci posarà punt final a la jornada La Ciutat Alegre, que haurà començat el dia abans amb una sessió terapèutica dirigida exclusivament a persones afectades de càncer o familiars. La sessió, totalment gratuïta, es desenvoluparà de 4 a 7 de la tarda a Cal Ros i constarà  de dues activitats:

- Focusing, tècnica que convida la persona a experimentar vivencialment el que li passa al cos per sanar les seves emocion,  a càrrec de Núria Agudo i Carme Ventura, psicooncòlogues de l’Oncolliga.

- Biodansa, per explorar les possibilitats del moviment en un espai vivencial de trobada i escolta, a càrrec de Laura Garcia, facilitadora de biodansa SRT.Més articles de L'Entrevista