Ametller Origen de Sant Feliu retorna l'import de la compra per Setmana Santa

Aquesta campanya ha arribat a Sant Feliu per iniciar la temporada millorant l'oferta de cara als mesos amb més afluència a la Costa Brava. El que vol dir que també arribarà als altres Ametller Origen del territori. Des de primera hora del matí la botiga de Sant Feliu de Guíxols s'ha emplenat de consumidors encuriosits per la campanya. I l'han ben aprofitada. 

Visitem el supermercat d'alimentació Ametller Origen de Sant Feliu de Guíxols, ja que, per aquestes dates festives de Setmana Santa 2024, ha arrencat una campanya pels seus clients i clientes. Aquesta campanya fa que, si vas a comprar a l'Ametller Origen de Sant Feliu, tinguis premi si o sí! Perquè et retornen l'import de la teva compra en vals de deu euros. A més, aquesta no és l'única promoció que veurem pels seus establiments aquests dies.

Aquesta campanya ha arribat a Sant Feliu per iniciar la temporada millorant l'oferta de cara als mesos amb més afluència a la Costa Brava. El que vol dir que també arribarà als altres Ametller Origen del territori. Aprofitant l'altaveu, Jiménez ens avança que, el seu producte fresc i de collita pròpia, continua arribant a molts raconets de les comarques gironines.

Per qui no els coneix, els productes d'Ametller Origen es tracten des de collita pròpia o pagesia associada a uns paràmetres marcats per la línia de supermercats. A més, també consten d'obrador propi per l'elaboració de productes preparats frescos i del camp.

Des de primera hora del matí la botiga de Sant Feliu de Guíxols s'ha emplenat de consumidors encuriosits per la campanya. I l'han ben aprofitada. Ja ho veieu, a Ametller Origen no trobareu excusa per alimentar-vos bé i sa durant aquests dies de Setmana Santa. Ja sigui comprant els productes per cuinar la vostra brasa o bé per agafar plats preparats llestos per consumir del camp a la taula.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat