XIX edició de la Mostra de Cançó de Taverna

Mireia Pagès

Sant Feliu de Guíxols va celebrar la cantada central de la dinovena edició de la Mostra de Cançó de Taverna. La protagonitzaran cantaires locals que acomiadaren la mostra d'aquest 2023. 

L'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha organitzat la dinovena edició de la Mostra de Cançó de Taverna el passat dissabte, per promocionar tant la ciutat com la cançó de Taverna. Es varen reunir 2.000 persones en el racó de Garbí per escoltar el cantautor Josep Andújar, o, "Sé", així com la Colla Jacomet i Llops de Mar. 

L'acte va ser un recordatori dels cantaires que l'any 1994 varen participar en la primera edició, la qual va néixer amb la música del grup Peix Blau, que amenitzava la mostra gastronòmica del mateix nom durant les primeres edicions. 

L'escenari era ubicat dins de l'aigua i el públic s'asseia tant a la graderia com a les cadires repartides a la sorra de la platja. Es va servir un cremat per a tots els assistents.

 La mostra es va oferir en directe per Televisió Costa Brava i la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya i es pogueren veure en directe, fotografies inèdites sobre el gènere de cançó de Taverna. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura