El 1r premi ciclista Sant Grau acull 200 participants

Santa Cristina d'Aro

Data: 21/02/2022

Santa Cristina d'Aro va organitzar aquest diumenge el Gran Premi Sant Grau. En la seva primera edició, la prova ciclista de carretera va aplegar uns 200 participants distribuïts en Màster 30, 40, 50, 60 i fèmines.

Tot i la seva recent creació, els corredors i corredores van mostrar un gran interès en la trobada ciclista Sant Grau. De fet, la competició per carretera va arribar al seu màxim d'inscrits en les cinc categories disponibles. El municipi de Santa Cristina d'Aro, en concret, va esdevenir el seu punt d'arribada i els primers a travessar la meta foren Albert Giol en màster 30, Antonio Mateo en 40, Edu Verges en 50, Enric Hernández en 60 i Úrsula Ospina del femení.

El recorregut no apte per novells es va distribuir en dos itineraris. Per una banda, es va desplegar una ruta de 93 quilòmetres i 1.100 metres de desnivell, que va transcórrer per 10 municipis diferents. D'altra banda, es va organitzar un traçat de 48 quilòmetres, pensat per efectuar-lo durant 1 hora i 15 minuts. Tanmateix, tant l'un com l'altre van presentar reptes trenca cames i amb la necessitat de gaudir d'una bona condició física.

La trobada va estar organitzada pel Club Sant Grau, juntament amb el Club Atlètic Santa Cristina i el consistori de la vila. Tots ells van voler remarcar l'èxit de la competició i van anunciar la seva continuïtat en el temps.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports