Més de 300 participants a la primera edició de la Bacanard Trail

Begur

Data: 11/04/2022

Més de 300 corredors i corredores han recorregut l'entorn natural privilegiat i únic de la vila i de la Costa Brava en una cita esportiva de primer nivell: la Bacanard Trail.

Aquesta prova, organitzada per l'associació Mar i Muntanya, proposava un repte esportiu i solidari als participants, amb dos recorreguts circulars diferents que tenien la sortida i arribada al Parc de l'Arbreda.

El primer recorregut consistia d'una cursa de 22 quilòmetres amb 1.000 metres de desnivell positiu. El segon eren 13 quilòmetres amb 600 metres de desnivell positiu.

A la cursa de 22 quilòmetres hi han pres part 132 corredors i corredores; mentre que a la de 13 quilòmetres han estat 176. Els fons recaptats amb les inscripcions aniran destinats a l'Oncotrail 2022.

El podi masculí de la cursa de major recorregut ha estat per a Eduard Baquer en primera posició, Miquel Cruz en segona, i Jaume Cornellà en tercera. En categoria femenina s'ha endut l'or Jenny Garcia, seguida de Mireia Perpinyà i Laia Novellon.

Pel que fa a la cursa de 13 quilòmetres, Enric Tarrés, David Ruiz i Adrià Fontdecaba han estat els primers homes a travessar la línia de meta. Les tres primeres dones han estat Cristina Carreras, Laura Ramírez i Alizée Saint-Martin.

D'entre els 360 participants, es va comptar amb la presència de corredors de muntanya destacats, com Jordi Gamito i Marc Pinsach.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports