Premis de la rua de Platja d'Aro 2018

La Gran Rua de Carrosses i Comparses del Carnaval de Platja d’Aro 2018 va aplegar dissabte a la tarda unes 66 colles  de 17 poblacions de les comarques de Girona amb més de 4.500 figurants i desenes de milers d’espectadors als carrers. Un cop tancada la rua, el jurat va donar el seu veredicte. 
Amb 564 punts, la colla La Santjoanenca de Sant Joan les Fonts va guanyar el premi a la millor Carrossa amb la seva temàtica titulada "El pas del temps". El premi a la Carrossa petita va ser per Els IV Gats de Sant Feliu de Guíxols.

Pel que fa el guardó en la modelitat de Comparsa, els guanyadors van ser la colla Petardes.som i la Colla Tramuntana de Sant Feliu de Guíxols, tots dos grups amb un total de 325 punts. La colla Petarda.som amb un look tribal i la colla Tramuntana amb un estil inspirat en la ciutat veneciana.

Els guardonats en la modelitat de les colles locals la premiada va ser Somos los que somos amb 436 punts. I en la modelitat de Disfressa, que podia ser compatible amb totes les categories anteriors, va ser per una colla garrotxina, Els Emmaskarats d'Olot.

Tots els guardons es van lliurar el dissabte a la matinada en el transcurs del ball popular amb The Jukebox al Palau d’Esports i Congressos. Les activitats del Carnaval de Platja d’Aro continuen el diumenge amb jocs de grans dimensions al carrer i la Rua de Colles Locals a Castell d’Aro.Més articles de Carnaval 2018