La setena edició de la cantada d'Havaneres de Sant Antoni esgota totes les entrades

Data: 19/07/2021

Ja s'ha celebrat la setena edició de la cantada d'Havaneres i Boleros de Sant Antoni, amb la participació de 5 grups com Peix Fregit, Arjau, Boira, Neus Mar i Port Bo, que van tocar al llarg dels dos dies que va durar l'esdeveniment. A més, va estrenar-se un nou espectacle amb el nom de
"Diari de Bord".

Aquest any, com ja va passar l'any passat,  hi ha hagut un petit canvi de localització de l'esdeveniment, és a dir, s'ha canviat el tradicional escenari de la platja de Sant Antoni pel Collet, un turó a tocar del passeig amb el mar de fons. Aquest canvi permet que es puguin dur a terme les mesures establertes que s'han de complir per a la covid-19. Cal dir que tots aquests nous canvis i esdeveniments van fer que les entrades quedessin completament esgotades.

L'estrena d'aquest nou espectacle del grup palafrugellenc Arjau anomenat "Diari de Bord" representa un viatge per la història musical de la formació. L'espectacle va comptar amb la participació dels músics i cantaires dels gèneres que més els hi han influït i, com a gran novetat, l'actuació va incloure versions úniques de les havaneres "El meu avi" i "Tamariu".

Aquesta edició va estar dotada de cançons pròpies, tradicionals i clàssiques, actuals, cançó mediterrània, gèneres habituals, valsos mariners, balades, boleros, sardanes, i un seguit de les millors cançons interpretades que van proporcionar l'ambient a una de les ofertes musicals de l'estiu més consolidades de la Costa Brava.