CONNECTICAT - ARQUIMA ens ensenya com és el muntatge d'una casa passiva a S'Agaró

Data: 02/02/2021

Coneixeu la filosofia de casa passiva? És un tipus de construcció o de casa a la qual s'utilitzen els recursos de l'arquitectura bioclimàtica combinats amb una eficiència energètica molt superior a la construcció tradicional. Es tracta d'edificis amb un consum energètic molt baix, i que ofereixen durant tot l'any una temperatura ambient confortable sense l'aplicació de la calefacció convencional. Aquestes, es dissenyen en una fàbrica, i s’instal·len amb grues de grans dimensions com si fos un lego gegant. A S'Agaró, n'estan construint una. L'empresa ARQUIMA, ens ensenya com fan el muntatge.

ARQUIMA és una empresa capdavantera en el sector de la construcció industrialitzada d’habitatges, equipaments, façanes i envolupants, amb criteris de construcció passiva, salut, sostenibilitat i màxima eficiència energètica.

La seu central i la fàbrica se situen a Barcelona, però disposen de delegacions en tot el territori nacional, i continuen en fase d’expansió, fins i tot a nivell internacional.

Ofereix una alternativa respectuosa amb el medi ambient, amb la salut de les persones i energèticament eficient per reduir l’excés d’emissions de CO2 al planeta. ARQUIMA utilitza materials amb la mínima petjada de carboni com la fusta procedent de boscos gestionats de forma sostenible i certificats amb segells PEFC o FSC.Més articles de ConnectiCat