Tot a punt per al Carroussel Costa Brava

Data: 30/05/2023

Tot a punt per al Carroussel Costa Brava. Les colles locals de Palafrugell estan ansiosos per gaudir de la cita més esperada de les Festes de Primavera que se celebrarà aquest diumenge. Enguany hi participen una trentena de colles repartides en diferents grups, entre animació, comparses i carrosses.

Queden molt pocs dies per celebrar el Carroussel Costa Brava i a la nau de carrossaires hi ha molts nervis, però també molta il·lusió per celebrar la 61a edició. 
Enguany participen 30 colles, 15 de les quals són locals i entre elles hi ha nou colles de carrosses inèdites, 3 de comparses i 3 d'animació de diverses temàtiques.

Serà el segon any que el Carroussel Costa Brava podrà lluir com a element Festiu Tradicional d'Interès Nacional i treballen de valent per mantenir aquest reconeixement.

El recorregut serà l'habitual, des del carrer de Torroella fins al carrer de Barris i Buixó. Tot seguit es farà la tradicional plantada de carrosses i es donarà a conèixer els guanyadors d'aquest any escollits pel jurat.Més articles de Connexions