El Massi Tàctic anuncia sis renovacions i sis baixes

El Massi-Tactic UCI Women’s Team ha renovat 6 de les seves 12 ciclistes per a la propera temporada, que s’iniciarà al gener del 2022.

En l’àmbit català continuen la tarragonina Mireia Benito, l’empordanesa Mireia Trias i l’osonenca Martina Moreno. La gaditana Belén López, l’eslovena Spela Kern i l’holandesa Maaike Coljé completen les continuïtats per al conjunt de Manel Gonzalo i Àngel González. Com a supervivents de l’equip gironí que es va estrenar a la UCI el 2019 es mantenen Benito i López.

En canvi, seran baixa Vita Heine, Emma Grant, Olivia Baril, Agua Marina Espinola, Marta Sánchez i Patri Ortega. El Massi-Tactic ja està treballant des de fa dies per tancar també les noves incorporacions de la propera temporada, que es preveu que siguin entre 5 i 7 nous fitxatges.

Les de Torroella de Montgrí, únic equip femení català de l’elit internacional de ciclisme de carretera, afrontaran el 2022 el quart curs a la màxima categoria del ciclisme en ruta a nivell mundial que organitza la Unió Ciclista Internacional.

El Massi-Tactic UCI Women’s Team està consolidat a l’elit del ciclisme femení  i aquesta temporada passada, com a equip de categoria UCI Continental, va participar en proves de la màxima divisió, WorldTour, on va donar la cara contra els millors equips del món.

Les empordaneses van sumar podis en curses internacionals per Europa i es van proclamar campiones per equips i en individuals de la Copa d’Espanya i de la Copa Catalana.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports