Santa Cristina acull aquest diumenge el 103è Campionat de Catalunya de Cros

Aquest diumenge Santa Cristina d'Aro es tornarà a omplir d'atletes que competiran en la que serà la 103a edició del Campionat de Catalunya de Cros.

Aquesta competició, que és el segon any consecutiu que es disputa al municipi baix-empordanès, comptarà amb més d'un miler de participants provinents de clubs d'arreu de Catalunya i de l'estat espanyol. S'espera arribar a xifres d'entre 1.300 i 1.500 atletes.

Les categories que participen en aquest Campionat són Sub 10 - 12 - 14 - 16 - 18 - 20 - 23 i Sènior. Entre els participants, s'hi troben atletes d'alt nivell, com el cristinenc Santi Catrofe, que jugarà a casa, tot i que per primera vegada, amb uns altres colors.

El recorregut de les curses, que van dels 700 metres la volta petita als 1.800 metres la volta gran, surten i arriben al Pavelló d'Esports i voregen la deixalleria municipal, la riera del cementiri i la riera de Malvet, segons la distància a recórrer.

Com a novetat enguany, tant la categoria femenina com la masculina realitzaran la mateixa distància dins la seva categoria d'edat, igualant condicions.

Encara per encetar aquesta edició, el consistori ja pensa en l'any vinent. Es volen convertir en el primer municipi català que aculli tres anys la competició.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports