Les tennistes amb més projecció competeixen a La Bisbal

Intervenen: Marta Sánchez, organització; Sara Sorribes, tenista

Capital del Tennis i plataforma d'entrenament de competicions internacionals d'envergadura. La Bisbal acull un campionat femení de terra batuda amb primeres espases del rànquing ITF i que des de fa tres anys ha anat guanyant rellevància en el món tenístic nacional.

El torneig es disputa durant tota aquesta setmana amb una vuitantena de tenistes de 25 països diferents. Està organitzat pel Club Tennis La Bisbal i Sports and Fun i atorga premis per valor de 25.000 dòlars més l'allotjaemnt de les jugadores. Concretament, la guanyadora del torneig aconseguirà un premi de 3.000 dòlars i 60 punts per al rànquing mundial.

El torneig és l’única competició internacional de tennis femení atorgada a les comarques gironines per la Reial Federació Espanyola de Tennis (RFET), i forma part del circuit professional de la Federació Internacional.

Hi ha joves promeses del tennis femení com Paula Badosa, Sara Sorribes, Arina Rodianova o Jil Teichmann  per posar alguns noms. La valenciana, Sara Sorribes ha passat pel 'photocall' i ha atès els micròfons de TV Costa Brava com una de les caps de cartell del torneig.

Entre el públic del torneig aquests dies hi ha escolars de diversos centres educatius de la zona, que gràcies a un conveni del club amb la Sarfa poden arribar a les instal·lacions per conèixer de primera mà com és i com es viu aquest esport.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports