Innovadors canvis en el sistema de competició de l'handbol per minimitzar riscos

Palafrugell

Data: 30/09/2020

INTERVÉ: Uri Sierra, entrenador CH Garbí

Tot preparat per iniciar la temporada més inusual als pavellons d'handbol catalans. Inusual per què la pandèmia del coronavirus ha obligat a adaptar la competició i els calendaris esportius, seguint les recomanacions de la Secretaria General de l'Esport.

En el cas de l'handbol totes les categories disputaran les jornades esportives cada quinze dies. A més, el cap de setmana que hi ha competició, els conjunts ho faran per partida doble, en partit d'anada i tornada amb el mateix rival en menys de 24 hores de diferència. El nou sistema de competició obligarà als entrenadors a gestionar els entrenaments de forma diferent.

Per altra banda l'aforament de públic serà limitat i se seguiran els protocols de distància i seguretat. Així doncs, es preveu una temporada amb poc públic en la que equips com el Club Handbol Garbí s'haurà d'acostumar a no sentir el fort escalf de la seva afició, considerada una de les més potents de Catalunya.

Amb aquestes mesures es busca disminuir el risc, augmentar el control en cas de possibles positius per Covid-19 i poder disposar de marge de temps per compensar jornades.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports